KAKO DO SPORTSKE STIPENDIJE ZA BEJZBOL?
Više nego ikad prije, stipendije za bejzbol dostupne su i dodjeljuju se sve većem broju međunarodnih sportaša. Ključno je da sportaš bude prezentiran na najbolji mogući način trenerima u Americi, jer u protivnom riskira da njegov talent bude ne primjećen.
KAKO POVEĆATI ŠANSE ZA DOBIVANJE SPORTSKE STIPENDIJE ZA BEJZBOL?
Treneri bejzbola moraju uložiti puno truda kako bi procijenili studente diljem svijeta,odnosno njihova sportska i akademska dostignuća. Ukoliko ste uspjeli privući pažnju trenera te je on spreman pogledati Vaš video i uzeti Vaše podatke, tada ste u fazi kada se sve svodi na Vašu osobnost i samoprezentaciju.

KOJE SU SPORTSKE PREDISPOZICIJE POTREBNE DA BI DOBILI STIPENDIJU
U većini se slučajeva od sportaša na vrhunskim fakultetima očekuje međunarodno i državno iskustvo, no ono nije nužno ukoliko se želite natjecati u sveučilišnom bejzbolu. Mogućnosti su bezbrojne, dajte nam priliku da pronađemo najbolju za Vas.
ZAŠTO JE SSUSA ZA TEBE NAJBOLJI IZBOR?
Naš tim osposobljenih stručnjaka do sada je uspostavio kontakte s više od 3000 trenera na svim razinama američkih fakulteta, kojima je Vaš CV dostupan u najkraćem vremenskom periodu.

       

Contact Info

 

SSUSAeu, Sports Scholarships USA

Phone:    091 522 8396
Email:     info@ssusa.eu
Adress: Voćarska 106
10 000 Zagreb

Partners

 

IP Quality Life Center, New York is a cutting-edge sport science company which provides the best diagnostic solutions in fitness, elite sport and pain management.

Like Us On Facebook

 
Facebook Pagelike Widget